Zabava

Izvješće s drugog ovogodišnjeg Neretvanskog pub kviza

VETERANI su pobjednici drugog ovogodišnjeg pub kviza opće kulture održanog u motelu Delta, a nakon što su upisali 99 bodova, dobili su jumbo pizzu od pločanskog fast fooda Mik-Mik i turu pića od domaćina događaja.

Drugoplasirana ekipa Dečec s Trešnjevke upisala je dva boda manje, a oni su nagrađeni jumbo pizzom od metkovske fast food Mamma Mia. Treće mjesto su podijelile ekipe Moulin Rouge i Zaboravila si napisat ime s po 96,5 upisanih bodova, a nakon pripetavanja turu pića je dobila ekipa Moulin Rouge, koja je bila bliža na pitanje procjene.

Na ovom kvizu je sudjelovalo 15 ekipa, a u kategoriji lakiluzer, tura pića za osmo mjesto nakon pripetavanja otišla je ekipi Opala, ups! ponovo san se ucmeka.


Sljedeći pub kviz opće kulture u opuzenskom motelu Delta igra se u petak 02. veljače s početkom u 20 sati, dok će se sportski pub kviz održati u utorak 30. siječnja s početkom u 20 sati.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma