Zabava

Izvješće s devetnaestog pub kviza opće kulture

Devetnaesti ovogodišnji pub kviz u Motel Delta održan je pod pokroviteljstvom Turistička zajednica Grada Opuzena, a prvu nagradu je osvojila ekipa ALFA ROMEO FAN CLUB. Ova ekipa je nagrađena večerom i pićem za pet osoba u opuzenskoj Konoba Pod Maslinom, te turom pića od domaćina događaja.

Drugoplasirana ekipa SAMO PO JOŠ JEDNU dobila je turu pića od motela Delta i jumbo pizzu od pločanskog fast fooda MIK-MIK. Trećeplasirani NEUTVRĐENI ČIMBENICI su dobili jumbo pizzu od metkovske Fast Food Mamma Mia i turu pića od Delte. U kategoriji LAKILUZER, ekipa DŽO je za sedmo mjesto u poretku dobila jumbo pizzu od MAMMA MIE.

U utorak 23. svibnja u opuzenskom motelu Delta će se održati nogometni pub kviz s početkom u 20:30, dok će se sljedeći pub kviz opće kulture održati u petak 26. svibnja.


 

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma