Zabava

Izvješće s desetog Delta pub kviza opće kulture

Delta pub kviz 10/2023; Izvješće:

Odigran je deseti ovogodišnji pub kviz opće kulture, a pobjedu je po drugi put zaredom ostvarila ekipa GIPSY NIJE SILOVANA, koja je upisala 102 boda i dobila jumbo pizzu od pločanskog fast fooda MIK-MIK i turu pića od Motel Delta.

Drugoplasirana ekipa SAMO PO JOŠ JEDNU upisala je samo bod manje, a uz turu pića od domaćina događaja, dobila je jumbo pizzu od Fast Food Mamma Mia. Ekipa ŽNJ>ŠĆ imala je veliku prednost nakon prva dva kruga, ali je nisu uspjeli zadržati, te su na kraju treći prošli kroz cilj s 97,5 bodova, a za nagradu su dobili turu pića.


U kategoriji LAKILUZER pet poklon ulaznica od Rukometni klub Metković – Mehanika dobila je ekipa PET MOŽDANIH ĆELIJA za dvanaesto mjesto u poretku, dok je jumbo pizzu za osmo mjesto nakon pripetavanja dobila ekipa ALFA ROMEO FAN CLUB.

U utorak 14. ožujka u opuzenskom motelu Delta igra se nogometni pub kviz s početkom u 20:30 sati, dok će se sljedeći pub kviz opće kulture odigrati u petak 17. ožujka s početkom u 20 sati.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma