Zabava

Izvješće s Delta pub kviza 08/2023.

U osmom izdanju ovogodišnjeg pub kviza opće kulture u opuzenskom Motel Delta pobjedu je u konkurenciji 18 ekipa ostvarila ekipa BABA ŠIMA, koja je upisala 92,5 boda, te dobila turu pića od domaćina događaja i jumbo pizzu od metkovske Fast Food Mamma Mia.

Istu nagradu je dobila i drugoplasirana ekipa ČIMBENICI CIJEĐENOG PRIRODNOG SOKA, koja je upisala 88 bodova, dok je trećeplasirana ekipa S.U.R. MIRIS LJETA, sa upisanih 84,5 bodova dobila jumbo pizzu od pločanskog Fast fooda MIK-MIK i turu pića od motela Delta.

U kategoriji LAKILUZER, pet ulaznica od Rukometni klub Metković – Mehanika dobila je ekipa KAĆE THOMPSON za šesnaesto mjesto na tablici, dok je ekipa MONOLOVCI dobila pet ulaznica od Kino Pobjeda Metković.


U utorak 28. veljače s početkom u 20:30 u motelu Delta će se održati Nogometni pub kviz, dok se sljedeći Pub kviz opće kulture igra u petak 04. ožujka s početkom u 20 sati.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma