Zabava

Izvješće s 42. Neretvanskog pub kviza

VETERANI su pobjednici najnovijeg pub kviza održanog u opuzenskom Motel Delta, a upisali su 100,5 bodova, te su dobili turu pića od motela Delta i jumbo pizzu od pločanskog Mik-Mik fast food.

Drugoplasirana ekipa SAMO PO JOŠ JEDNO završila je kviz sa 94,5 boda na svom kontu, a uz turu pića od motela Delta dobili su jumbo pizzu od Fast Food Mamma Mia Metkovic. Treće i četvrto mjesto podijelile su ekipe DELTA POINT i LAKI LUZER sa po 92,5 boda, a nakon pripetavanja jumbo pizzu od Fast Food Mamma Mia Metkovic dobila je ekipa LAKI LUZER, dok je pet poklon ulaznica za domaću prvoligašku utakmicu od Rukometni klub Metković – Mehanika dobila ekipa DELTA POINT. Petoplasirana ekipa 100 JANKA upisala je bod manje, te je dobila turu pića. U kategoriji LAKILUZER, pet poklon ulaznica za Kino Pobjeda Metković dobila je ekipa IMAČI KADA za četrnaesto mjesto u poretku.

Na ovom druženju sudjelovalo je ukupno 16 kvizaških ekipa, a novi susret je na rasporedu u petak 09. prosinca s početkom u 20 sati, nakon nogometne utakmice između Hrvatske i Brazila, koja se igra u 16 sati. Vidimo se!!!!


Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma