Zabava

Izvješće s 15. Delta pub kviza

Zanimljivo i rezultatski neizvjesno je bilo na petnaestom ovogodišnjem pub kvizu opće kulture, održanom u opuzenskom Motel Delta, a pobjedu je ostvarila ekipa PRL DŽEM, koja je upisala 90 bodova, te dobila turu pića od domaćina događaja i jumbo pizzu od pločanskog fast fooda MIK-MIK. Samo pola poda manje je upisala drugoplasirana ekipa TONI CHAMPION, koja je dobila jumbo pizzu od metkovske Fast Food Mamma Mia i turu pića od opuzenskog motela, dok je trećeplasirana ekipa DAS IST WALTER upisala pola boda manje od drugoplasiranih, te dobila turu pića.

Tako su se na ovom druženju tri prvoplasirane ekipe ugurale unutar jednog boda. U kategoriji LAKILUZER, jumbo pizzu od MAMMA MIE dobila je ekipa ED, EDD i EDDY za osmo mjesto u poretku.

U utorak 25. travnja s početkom u 20:30 sati u motelu Delta će se odigrati veliko finale Nogometne kvizaške lige, dok se sljedeći pub kviz opće kulture igra u petak 28. travnja s početkom u 20 sati.


Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma