Zabava

Herr Otto Barić i Veterani pobjednici vikend izdanja Neretvanskih pub kvizova

ZIMSKI DELTA PUB KVIZ br.11 – Izvješće:

Ekipa VETERANA bila je najbolja na jedanaestom ovogodišnjem pub kvizu opće kulture, a ukupno su upisali 93,5 boda, te dobili jumbo pizzu od Fast Food Ljiljana i turu pića od Motel Delta. Drugolasirana ekipa HELTER SKELTER iz Ljubuškoga, sa 84,5 boda dobila je turu pića i poklon paket od 10 ekciklopedija od Gradska knjižnica Opuzen. Treće mjesto je zauzela ekipa FALI V sa 77 osvojenh bodova, a dobili su poklon paket sladoleda CARMEL ICE, dok je četvrtoplasirana RUSKA TRIBINA sa 74 boda dobila paket godišnjih članarina za opuzensku gradsku knjižnicu.

Ukupno je na kvizu sudjelovalo 15 kvizaških ekipa, a turu pića u kategoriji LAKILUZER dobila je ekipa TRLILULE.


U nedjelju 08. ožujka s početkom u 19:30 u opuzenskom motelu Delta odžao se peti po redu sportski pub kviz. Donosimo izvješće:

Na petom izdanju sportskog pub kviza odžanog u Motel Delta bilo je jako napeto i neizvjesno do samog kraja, a prvo mjesto je otišlo ekipi HERR OTTO BARIĆ koja je nakom tri kruga igre upisala 83 boda, te su dobili turu pića od motela Delta i jumbo pizzu od Fast Food Ljiljana. Samo dva boda manje (jedna vizuala) upisala je ekipa UJPEŠT DOŽA, koja je dobila turu pića. U kategoriji LAKILUZER, tura pića za peto mjesto pripala je ekipi ĐIBRIL SISE. Na kvizu je nastupilo ukupno 9 ekipa.

Slijedeće druženje u opuzenskom motelu Delta na rasporedu je u petak 13. ožujka kad će se s početkom u 20 sati održati dvanaesti po redu pub kviz opće kulture, dok će se šesti sportski kviz održati u nedjelju 15. ožujka s početkom u 19 sati.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma