Zabava

Gradac Jazz pobjednik Delta pub kviza 02/2023

U konkurenciji 22 kvizaške ekipe u opuzenskom Motel Delta održan je drugi ovogodišnji pub kviz opće kulture, a pobjedu je ostvarila ekipa GRADAC JAZZ, koja je sa upisana 103 boda dobila turu pića od domaćina događaja i jumbo pizzu od pločanskog Mik-Mik fast food.

Drugoplasirana ekipa BARBARI 7S upisala je 96,5 bodova i uz turu pića od motela Delta dobila jumbo pizzu metkovske Fast Food Mamma Mia. Pelješka ekipa SAMO VOJSKA treća je prošla kroz cilj sa 88,5 bodova, a za nagradu su dobili turu pića. U kategoriji LAKILUZER, jumbo pizzu za petnaesto mjesto u poretku dobila je ekipa ALFA ROMEO FAN CLUB.

U četvrtak 19. siječnja igra se nogometni pub kviz u 20 sati, dok će se sljedeći pub kviz opće kulture odigrati u petak 20. siječnja s početkom u 20 sati.


Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma