Zabava

GKS Metković: U nedjelju stand-up komedija Duške Mušić „Pozadina sa pečatom“

Povodom Dana žena, u Gradskom kulturnom središtu Metković u nedjelju, 7. ožujka s početkom u 19:30 održat će se stand-up komedija Duške Mušić pod nazivom „Pozadina sa pečatom“.

Stand-up komedija ‘u pokušaju’, kako je naziva poznata književnica i komičarka iz Ploča, njen je san i priča o sretnoj ženi – jedinstvenoj, odmjerenoj i najdebljoj komičarki na ovim prostorima. A i šire.

Svjesna toga da se želje ne prestaju ostvarivati zbog godina, nego zbog toga što prestanemo željeti, na svoj 60. rođendan napisala je deset želja koje je do sedamdesete trebala ostvariti. Zacrtala ih je i sanjala, a većinu njih i ostvarila.


„Nikada nije kasno za ništa što će te učiniti sretnijom osobom, što će te unaprijediti, razviti, nije kasno da ispuniš neostvarene želje, ciljeve, završiš nedovršene poslove. Vrijeme je moja tema! Dok se ne pomirimo sa ‘neprijateljem’, dok ga ne pogledamo u oči i ne prihvatimo, nikad nam neće postati saveznik. A želim da je vrijeme moj saveznik, a ne strah. I otišla sam da podržim ovu ženu, novopečenu komičarku u „trećoj dobi“. Otišla sam da podržim sebe, nekad u budućnosti. Dođite u nedjelju u GKS i budite najglasniji šaptači mojim snovima. Darovat ću vam za Dan žena najviše što vam mogu darovati –  pun naramak smijeha i tek poneku suzu“, poručila je Mušić.

Ulaz na predstavu je 20 kuna, a u glazbenoj pratnji bit će profesorica Jasna Krilić.