Zabava

Fun & Sun Music donosi nevjerojatno iskustvo uz najpopularnije hitove i neodoljive ritmove.

Fun & Sun Music | SONGKILLERS – Nezaboravno glazbeno iskustvo


⏰ Datum: 27.07.

📍 Lokacija: Kominsko Ušće

Ppripremi se za najuzbudljiviji glazbeni događaj ovog ljeta, Fun & Sun Music donosi ti nevjerojatno iskustvo uz najpopularnije hitove i neodoljive ritmove. Zgrabite svoje sunčane naočale, obucite najudobniju odjeću i pripremite se za spektakularan dan na obali uz prekrasne hitove.

Ponesite svoju pozitivnu energiju i pustite da vas vodi SONGKILLERS – najpoznatiji bend na domaćoj sceni! Uživajte u njihovim nevjerojatnim hitovima dok se sunce spušta nad predivnim Kominskim Ušćem. Očekuje vas nezaboravno iskustvo prepuno dobrog raspoloženja i vrhunske glazbe.

🌴 Opuštena atmosfera i aktivnosti 🌴

Fun & Sun Music nije samo glazba – to je i osjećaj zajedništva. Iskoristite ovu priliku da upoznate nove prijatelje, dijelite smijeh i stvarate uspomene koje će trajati cijelog života.

Pripremite se za nevjerojatno ljeto uz Fun & Sun Music. Povedite prijatelje, obitelj ili voljenu osobu i stvorite trenutke koji će vas nadmašiti i donijeti vam sretne uspomene. Vidimo se na Kominskom Ušću 27.07.!

#FunAndSunMusic #Songkillers #LjetoUZagrebu

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma