Zabava

[FOTO] Održana peta Noć Neretvana u Splitu

U punoj dvorani hotela le Meridien Lav održana je peta Noć Neretvana i njihovih prijatelja. Tradicionalna zabava neretvana sa splitskom adresom i ove godine opravdala je očekivanja.


Za dekoraciju i uređenje predvorja dvorane zaslužni su naš vrijedni Milojko Glasović i ravnateljica Srednje poljoprivredne i tehničke škole Opuzen Ivana Filipović sa svojim dragim kolegicama.

U glazbenom dijelu nastupali su grupa Narona iz Metkovića i ženska klapa Arija iz Opuzena.

Za odličan neretvanski brudet zaslužna je ekipa iz Zažablja dok su nam uživanje u dobrim kapljicama omogućili Vinarstvo Prović i Vinarija Volarević.  Cjelokupni program na besprijekoran način vodila je Edita Lučić Jelić.

Na samom početku prigodnim riječima obratio se predsjednik Društva Neretvana i prijatelja Neretve u Splitu dr. Mihajlo Lojpur koji je pozdravio sve prisutne te im zaželio dobru zabavu i ugodnu večer.

Od uvaženih gostiju možemo navesti Ministricu poljoprivrede Mariju Vučković, zamjenicu dubrovačko-neretvanskog župana Žaklinu Marević, zamjenika splitsko-dalmatinskog župana Antu Šošića, načelnicu Općine Zažablje Maju Vrnogu, predstavnika Grada Metkovića Ivicu Popovića, utemeljitelja Maratona lađa Milojka Glasovića, predsjednika Udruge lađara Neretve Dalibora Obradovića, dopredsjednice Instituta za promicanje i razvoj doline Neretve Monike Prović, zapovjednika Obalne straže RH Milana Blaževića, povjerenika Ureda za pastoral mladih SMN don Mihaela Provića, predsjednika Hrvatske udruge poduzetnik i obrtnika Hrvoja Marušića, predsjednika Crvenog križa Splitsko-dalmatinske županije dr. Vidu Popovića te ostale mnogobrojne uvažene goste.

Moramo naglasiti da je kao svake i ove godine bila organizirana lutrija s ukupnim nagradnim fondom većim od 50 tisuća kuna, a glavna nagrada zahvaljujući Klinici Svjetlost bila je lasersko uklanjanje dioptrije.

Iako su bili spriječeni nazočiti čestitke i ugodno druženje poželili su Splitsko-makarski nadbiskup mons. Marin Barišić koji je ujedno član našeg Društva te naš dragi prijatelj i priznati ugostitelj Pavo Jerković.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma