Zabava

FILMSKI VIKEND U PLOČAMA: “Zavedi me ako možeš” večeras, “Tajni život ljubimaca 2” sutra!

ZAVEDI ME AKO MOŽEŠ, komedija
ULOGE: Charlize Theron, Seth Rogen, Alexander Skarsgard
Dom kulture Ploče, 07.06. u 20.30h

SADRŽAJ FILMA:
Iskre krenu frcati kada se Fred Flarsky sretne s djevojkom iz snova koja je ujedno njegova bivša dadilja – Charlotte Field – a sada popularna američka političarka. Charlotte ima ambiciju kandidirati se za predsjednicu SAD-a te zamoli Freda da joj pomogne pri pisanju govora. Izraz međunarodni odnosi poprimi potpuno novo značenje kada se smotani novinar spetlja s uglednom državnom tajnicom i preokrene cijeli njezin svijet naopako. Nakon lude zajedničke noći u Parizu, Charlotte shvati da se zaljubljuje u svog puno opuštenijeg suradnika i da bi njihova vruća avantura mogla naškoditi cijeloj njenoj političkoj karijeri.


———–

TAJNI ŽIVOT LJUBIMCA 2, sinkronizirani film za djecu
Dom kulture Ploče, 08.06. u 18.30h

Deseti animirani film studija Illumination, Tajni život ljubimaca 2, je očekivani nastavak animiranog blockbustera iz 2016. koji je ostvario najveće otvaranje ikada za originalni film.

Prepun karaketrističnog Illumination humora, ovo novo poglavlje istražuje emocionalne živote naših ljubimaca, duboku vezu između njih i obitelji koje ih vole i daje odgovor na pitanje koje oduvijek zanima svakog vlasnika ljubimca: Što vaši ljubimci stvarno rade kada niste kod kuće?

Mogu li Max, Grudica, Gigi i ostatak bande pronaći svoju unutarnju hrabrost i suočiti se s najvećim strahovima, provjerite u pločanskome kinu 8.6.2019.