Zabava

Ekipa “Pola Veterana” je pobjednik ovotjednog Neretvanskog pub kviza

U trećem ovogodišnjem izdanju općeg pub kviza u opuzenskom motelu Delta pobjedu je ostvarila ekipa Pola Veterana, koja je upisala 99,5 bodova, a nagrađena je turom pića od domaćina događaja i jumbo pizzom od pločanskog fast fooda Mik-Mik.

Jumbo pizzu od metkovskog fast fooda Mamma Mia dobila je drugoplasirana ekipa Nestala je korona, al vratila se sida, koja je upisala 87,5 bodova, dok je trećeplasirana ekipa Zapis u hođe upisala 83 boda i dobila turu pića.

Na ovom je kvizu sudjelovalo 18 ekipa, a u kategoriji lakiluzer turu pića za deveto mjesto dobila je ekipa APP-Anto Prkačin predsjednik.


Sljedeći pub kviz opće kulture igra se u petak 09. veljače s početkom u 20 sati, dok će se prvo polufinale Neretvanske sportske kvizaške lige održati u utorak 06. veljače s početkom u 20 sati.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma