Zabava

Duška Mušić umjesto Igora Drlja nastupa na “Konavle pod zvijezdama”

Stand up komičarka Duška Mušić nastupit će večeras, 17. lipnja 2023. na događaju “Konavle pod zvijezdama”. Za sebe kaže da se bavi autorskim stan upom i to vrlo uspješno, obzirom da je na toj sceni jedini raritetni fosil, jedina umirovljenica, sa više od sto kilograma, više od šezdeset godina i manje od tristo eura mirovine.

Najnoviji stand up zove se “Fak lav, svima daj!”, iz osebujnog i dugogodišnjeg iskustva progovara o tome kako žali za sve one situacije u kojima nije dala… “treba davati i kad te pitaju i kada te ne pitaju – jedino tako nećeš žaliti u ovim zlatnim godinama.” kaže Duška, koja će večeras na Ranchu Novaković svojim nastupom zamjeniti prethodno najavljivanog Igora Drlja obzirom da je Igor dobio temperaturu i izgubio glas u zadnji tren

Početak događanja je u 20:30 sati. Nakon okupljanja i dobrodošlice program započinje preskakanjem vignja i tematskim zalogajem.


Uz Dušku nastupit će i glazbeni gost Davor Čupić, rođen u Dubrovniku ali s dugogodišnjom konavoskom adresom, traženi vokal koji na gitari izvodi širok repertoar hrvatskih i stranih poznatih skladbi i koji se okušao i u skladanju te aranžiranju pjesama.

Kako se Konavle pod zvijezdama održavaju na livadama na Rachu Novaković mole se svi koji planiraju doći na ovaj događaj da sa sobom donesu podmetač za sjedanje i/ili dekicu te dugu topliju odjeću jer je u polju tijekom noći svježe. Do mjesta događaja iz smjera Grada najlakše je doći cestom do Zvekovice pa cestom kroz polje ili doći do Čilipa pa pokraj Hotel Konavle skrenuti lijevo i voziti do kućerice u polju nakon čega odredište slijedi na desnu stranu.

Ulaz za sve posjetitelje je besplatan. Događaj se organizira u sklopu manifestacije “Proljeće u Konavlima” te je sufinancira TZO Konavle.

Izvor: Agroturizam Konavle

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma