Zabava

DOLAZI NAM SVETI NIKOLA: Udruženje obrtnika u suradnji sa svetim Nikolom pripremilo 850 poklona

Bliži se sv.Nikola… Draga dječice jeste li očistili svoje čizmice ? Čuo je on da ste bili jako dobri i javio nam da dolazi.. Svima Vama!

Kaže da prvo ide do onih najmlađih i najslađih vrtićana, na misu u 9:30 u Crkvi Kraljice Neba i Zemlje gdje će uz blagoslov podijeliti slatke darove. Zatim mora u školu da vidi jesu li oni školarci naši mali skupili puno ocjena i jel’ knjige ispadaju iz torbe, a možda i petice.. Priprema se i priredba gdje će u 10:30 biti poseban gost.

“Djeca iz Ploča su najbrojnija, vjerujem da će njihove pjesmice i recitacije mi olakšat putovanje taj dan.. Hmm možda mi daju koju čokoladicu iz svoje vrećice. Puno obaveza imam, onog Krampusa nisam poveo, ovdje su dobra djeca, a on je niš’ koristan. Dobro bi mi došla pomoć, puno vas je, jer moram do Rogotina, a produžit ću i u Komin. Sve su pripremili i organizirali, možda me provozaju u lađi! Nikad se nisam vozio, lijepa je to tradicija, jedva čekam da ih vidim!


Po povratku ću svratiti na Šarić Strugu, žurim na popodnevnu misu u Stablini, vesele mi se i tamo mala dječica. Moram u Baćinu, Peračko Blato, nastavljam put za Staševicu…” – poručuje sveti Nikola našim najmlađima.

Udruženje obrtnika grada Ploča u suradnji sa svetim Nikolom pripremilo je za vas 850 poklona koje je on osobno sve zapakirao i skupa s nama će ih podjeliti!

Veselimo se svakom vašem osmjehu jer dječiji osmjeh je najiskreniji i najljepši.

Hvala Gradu Ploče i komori Dubrovačko neretvanske županije, hvala našem župniku don Anti na odličnoj suradnji sa Sv. Nikolom i Udruženjem obrtnika grada Ploča.