Zabava

DETALJAN PROGRAM Lito na Gradskoj – 4 dana uživanja

Pučko učilište Ploče ljeto otvara na novoj lokaciji. Četiri dana druženja u savršenom ambijentu Gradske plaže u Pločama.


Prvi dan, u utorak, 2. srpnja s početkom u 21 sat zabavljat će vas ekipa iz popularne Splicke Scene, sa svojim novim showom “Slušaj ovo”. U goste nam stižu: Primorac, Škiljo, Travizi i Lazaneo. 

Nakon sat ipo vremena smijeha, nastavit ćemo se družit uz piće i lagane ljetne ritmove koje će za vas izvesti Duo Mata i Sile. 

Sljedeća tri dana rezervirana su za filmsko platno ispod zvjezdanog neba Gradske plaže.

U srijedu, 3 srpnja s početkom u 21 sat prikazat će se romantična akcijska komedija „Hit Man“. 

Četvrtak, 4. srpnja je rezerviran za naše najmlađe. U 21 sati prikazat će se najnoviji crtić „Gru i malci: Neustrašivi špijun“, sinkronizirano na hrvatski jezik.

Petak je pak ostavljen za nezavisne filmove. U 21 sat na rasporedu je kratkometražni film „Žarko, razmazit ćeš dite!“. Film je napravljen prema knjizi „U malu je uša đava“ splitske autorice Tisje Kljaković Braić te je osvojio nagradu publike za najbolju „Ješku“ na 17. Festivalu mediteranskog filma Split! 

Nakon najbolje „Ješke“ slijedi talijanski film „Uvijek postoji sutra“. Inspirativna humoristična drama koja je pokorila talijanske kino dvorane i bila gledanija od najpopularnijih blockbustera prošle godine.

Iza projekcija, u srijedu i petak možete uživati uz piće i Dj-a RENKY.

Ulaznice za stand up po cijeni od 7€ možete kupiti radnim danom u Pučkom učilištu (9-12) i na dan showa pola sata prije početka na Gradskoj plaži.

Ulaznice za projekcije moguće je kupiti pola sata prije projekcije ili online na linku.

Vidimo se na Gradskoj!

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma