Zabava

DELTA PUB KVIZ: Odigrana izdanja Općeg i Sportskog pub kviza

Opći Delta kviz 19/2020 – IZVJEŠĆE:

U konkurenciji jedanaest kvizaških ekipa, pobjeda je u uzbudljivoj završnici otišla ekipi SEX DROGA DEAN BODIROGA, koja je upisala 93 boda, te im su dobili jumbo pizzu of fast food LJILJANA Opuzen i tzru pića od motela Delta. Drugoplasirana ekipa NISAN ŠKOLOVALA upisala je četiri boda manje, te su djevojke dobile turu pića od motela Delta i jumbo pizzu, dok je trećeplasirana ekipa NEAMO POJMA dobila poklon paket sladoleda KARMEL ICE.

U kategoriji LAKILUZER, tura pića za sedmo mjesto dobila je ekipa RADIKALISTI.


Sportski Delta kviz 12/2020 – IZVJEŠĆE:

Pobjednici dvanaestog izdanja sportskog Delta kviza su BORO I RAMIZ, koji su upisali 77 bodova, te im je pripala jumbo pizza u Bistro-Grill&Pizzeria “Zminjac” Ploče i tura pića od motela Delta. Drugo i treće mjesto su podijelile ekipe CB VAGABUNDO I BUŠOTINE PORO DOO sa po 71 bodom, a nakon pripetavanja (godina rođenja Mije Caktaša) tura pića je pripala ekipi BUŠOTINE PORO DOO. U kategoriji LAKILUZER, tura pića za šesto mjesto pripala je ekipi FIZIKELA.

Slijedeći Delta kviz 20/2020 opće kulture igra se u petak 18. rujna u 20 sati, dok će se sportski Delta kviz 13/2020 odigrati u nedjelju 20. rujna u 20 sati.