Zabava

“Crnogorac u krevetu” – kazališna predstava

Smijeh je najmoćnija vještina na svijetu, najbolji lijek, upravlja emocijama, olakšava stres.

Komedija ”Crnogorac u krevetu” govori o patrijarhalnom načinu života i običajima te dočarava život prosječnog bračnog para u kojem žena radi, a muškarac odmara.

Predstava je dugi niz godina na kazališnim daskama pri čemu je sa velikim uspjehom obišla gotovo sve gradove u Hrvatskoj.
Ovogodišnja turneja obuhvaća i naš grad pa tako imamo priliku, između gostovanja u Splitu, Rijeci ili na Krku, vidjeti predstavu i u našem gradu, dan uoči 8. ožujka.


Glumci Teatra Monte Scena iz Podgorice Petar Šuškačević i Ana Šimundža Selski pobrinut će se da uz dobru zabavu sa osmijehom na licu dočekamo Dan žena.

Stoga Vas pozivamo u utorak, 07. ožujka, s početkom u 20 sati u Dom kulture Ploče na sat i pol garantirane zabave i smijeha.
Ulaz besplatan.

Organizatori: Grad Ploče Turistička zajednica Grada Ploča Pučko otvoreno učilište Ploče

 

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma