Zabava

BORIS WAGNER organizator Festivala Od2Do2: Bajaga nam je već dugogodišnja želja koju smo naumili organizirati u Pločama!

Svi već znaju, na gradskoj plaži u Pločama 26.7. i 27.7. 2019. godine održat će se Festival Od2Do2, gdje će  posjetitelje zabavljati Bajaga & Instruktori, Atomsko Sklonište, Rezerve, Obala 5 i drugi izvođači.

Preko dana na festivalu se održavaju razne zabavne aktivnosti, a u večernjim satima počinju svirke bendova. Cijeli program završava s DJ Izvođačima.

Povodom nadolazećeg burnog rock and roll vikenda, potpredsjednik Udruge studenata Grada Ploča i glavni organizator Festivala, Boris Wagner dao je par izjava za medije.


“Što se tiče dnevnog sadržaja Festivala, preko dana odvijati turnir u kartama i beer pong. Beer pong je zanimljiva igra koja još nije bila na Festivalu, a radi se o natjecanju ispijanja piva, vjerujem da će se svidjeti gostima koji dođu na pločansku gradsku plažu. Novost od ove godine je da nažalost nema natjecanja u odbojci i nogometu na pijesku, jer je predviđena glazbena bina točno na terenu gdje su se u prijašnjim godinama igrale te igre.

Sudjelovati mogu svi i najbolje vam se javiti na facebook stranicu Festivala „od 2 do 2“ za sve konkretne informacije o našem Festivalu” – rekao je Bobo u uvodu.

Kako festival iz godine u godinu raste, želja organizatora je bila da dovedu jedno jako regionalno ime i izbor je pao na Bajagu i Instruktore.

„Dugi niz godina sviramo, zabavljamo se uz Bajagu. To nam je već dugogodišnja želja koju smo naumili napraviti i organizirati u Pločama. Imali smo dosta upita kroz godine za dovođenje Bajage i Instruktora od obožavatelja Festivala od 2 do 2 te smo im želju napokon odlučili ispunit. Naravno, tu je i ne manje bitan bend Atomsko sklonište, kultni hrvatski bend, koji je popratio brojne generacije obožavatelja rock glazbe na području Hrvatske, a koji nastupa prvu večer festivala, u petak.

Od ostalih izvođača odlučili smo dovesti Obalu 5 iz Ploča i bend Rezerve iz Makarske. Bend Rezerve, upravo je u usponu, dosta su popularni i kvalitetni na glazbenoj sceni te će se sigurno ljubiteljima rocka svidjeti, kao i naravno naši Pločani Obala 5, za koju uvijek garantiramo da je vrhunska u svakom pogledu“ – rekao je Boris Wagner.

Napominjemo da prodaja festivalskih ulaznica ide preko Ticket shopa, jedne od najboljih agencija za prodaju ulaznica kojii imaju online prodaju, a podružnica u Pločama im je u Admiralu, tako da se i tu mogu još uvijek fizički kupiti festivalske ulaznice.

“Imajući obzira prema naših sugrađanima koji žive u blizini Gradske plaže, ovogodišnji popularni After party Festivala „od 2 do 2“ bit će Ušću Neretve. Program na pločanskoj plaži završit će do 3 sata u noći, a nakon toga zabava do ranih jutarnjih sati nastavlja se na Ušću.

Spremamo se cijelu godinu za ovaj događaj i mnogima od nas ovo iziskuje jako puno vremena i truda, obzirom da smo svi zaposleni i imamo svakodnevne privatne obveze. Ali opet kada već radimo, želimo da to bude na najboljoj mogućoj razini, te da svake godine zabavom i glazbom oduševimo naše Pločanke, Pločane i sve goste koji dođu na Festival „od 2 do 2“. Jednostavno, želimo biti pravi ambasadori Ploča, u svakom pogledu“ – rekao je na kraju Boris Wagner, potpredsjednik Udruge studenata Grada Ploča i glavni organizator Festivala „od 2 do 2“ te je uz to nadodao da je izuzetno ponosan i sretan što su prepoznati kao jedan od bitnijih i boljih Festivala u Hrvatskoj, što nije lako i jednostavno postignuće.