Zabava

Ante Cash na Pločanskoj rivi!

Turistička zajednica grada ploča vas poziva da 20. srpnja ne propustite koncert Ante Casha u parku na rivi u Pločama. Koncert je besplatan, a počet će u 21 sat. Uživajte u hitovima Ante, Iđen doli, Vakula, Milena, Danke Deutschland i mnogim drugim.


Ante Cash je hrvatski glazbenik porijeklom iz Imotskog.

Album prvijenac U ime oca i novca objavljuje 2005., a album Gotovinski popust izdaje 2007. godine. Na tom albumu zabilježena je suradnja s Edom Maajkom u pjesmi “Đe si buraz”, te pjesma “Nema cijene” koja je postala službena himna Hrvatskog olimpijskog odbora. Nakon toga je uslijedila suradnja s Arsenom Dedićem u singlu “Tamo da putujem” koji je duže vremena egzistirao na većini domaćih top ljestvica. Treći album otvorio je predsinglovima “Danke Deutschland” i “Cigla je stigla”, te navijačka pjesma “Vatreni Zmajevi”.

Osobitno popularan postao je nakon pjesme “Vatreni Zmajevi” koju je objavio uoči Svjetskog prvenstva u nogometu u Brazilu 2014., a posvetio nogometnim reprezentacijama Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Nakon što je čuo pjesmu “Vatreni Zmajevi”, bosanskohercegovački nogometaš Edin Džeko je Cashu poklonio kopačke sa svojim potpisom.

Vidimo se u četvrtak 20. srpnja u 21 sat na rivi u Pločama!

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma