Zabava

ADVENT U PLOČAMA: Večeras u šatoru Justin’s Johnson! 

Adventske svečanosti nastavljamo u petak 14. prosinca u 19 sati ispred crkve. Danas nam u goste dolazi grupa Justin’s Johnson! 

Justin’s Johnson je brass bend iz Splita. Prvi studijski album, koji nailazi na odlične kritike publike i struke, izdaju 2013. godine pod nazivom “Na krivom mjestu u pravo vrijeme”. 

Preko 300 održanih koncerata do sada odveli su bend van granica države, a tokom godina su zabilježili zapažene nastupe na brojnim festivalima, među kojima su odlično recenzirani njihovi nastupi na Exit festivalu, Lake festu, OK festu, te ska festivalu u Italiji.


Glazbeni zaokret napravili su 2017. godine kada su pod etiketom Aquarius Records snimili svoj drugi album pod imenom “All In” na kojem su dodali zanimljive swing elemente svojoj glazbi. Svakako kvalitetno i osvježavajuće za Johnsone koji već dvije godine uspješno predstavljaju svoje pjesme publici.

U ovom trenutku splitska šestorka privodi kraju svoj novi album koji također predstavljaju nastupima u regiji. Radi se o materijalu na koji publika već sada pozitivno reagira. Novi materijal je na engleskom jeziku kao i njihov prvi demo album.

Dođite i zabavite…. VEČERAS, petak, 14. prosinca u 19 h….šator ispred crkve…