Zabava

ADVENT U PLOČAMA: Večeras otvaraju kućice, koncert Roberta Krkača, sutra Obala 5!

Očekuje nas uzbudljiv vikend na Adventu u Pločama!

Kako smo već pisali, u 16:00, s radom počinje i Božićna kućica u Pločama, u organizaciji obrta Mik-Mik.

Očekuje nas raznovrsna ponuda jela i pića, a petkom i subotom ćemo imati priliku probati i kuhana jela poput divljači, sarmi i sl.


Posebno naglašavamo i humanitarni karakter! Prihod od prodaje gotovih jela, koja će se služiti petkom i subotom (poput divljači, sarmi i sl.) donirati će se potrebitima putem Božićne košarice s hranom. Cijena gotovih jela je 25 kn!

Udruga branitelja Grada Ploča večeras s početkom u 19:00 sati u čekaonici (holu) željezničkog kolodvora u Pločama, organizira kulturno – prezentacijski program na temu: Blago Neretve i Primorja – u pjesmi, plesu i plodovima rada.

U 21.00 sati na rivi će nas starim dobrim rock and rollom ugrijati Robert Krkač!

Istinski i nepatvoreni rock u izvedbi rock legende i gostiju. Robert Krkač je zajedno s Jurom Stublićem i Filmom snimio album “Sunce sja” koji iznjedrio šest ultimativnih hitova koji su ušli u klasiku hrvatskog rocka. Pjesma “Srce na cesti” postala je matrica za gitariste početnike.

Krkač ima golemo koncertno iskustvo u Italiji, Rusiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Njemačkoj, Švicarskoj, a poznat je i kao Rocky Roby, dobitnik je nagrade Fendera za najboljeg električnog gitaristu u 2015.

https://megamuzika.hr/nagrada-za-elektricnu-gitaru-dodjeljuje-se-maestru-robertu-krkacu/

A za sutra najavljujemo koncert etablirane pločanske rock skupine Obala5!

Početak koncerta je u 20.30 sati na adventskoj pozornici pored klizališta.