Zabava

ADVENT U PLOČAMA: Sutra Božićni sajam, koncert klasične glazbe, radionice i rock koncert!

Sve smo bliže Božiću! Još svega 5 dana do naradosnijeg blagdana, ali aktivnosti u našem malom gradu ne prestaju.

U 17 sati ispred crkve posjetite naš Božićni sajam ’18. Upoznajte aktivnosti naših škola i udruga. Za sada su sudjelovanje potvrdili Osnovna škola Vladimir Nazor, Srednja škola fra Andrije Kačića Miošića, Udruga Radost, Udruga Vita i Udruga branitelja Grada Ploča. Ovima putem pozivamo i ostale zainteresirane da se prijave za sudjelovanje do četvrtka, 12 sati u Turističkoj zajednici Grada Ploča.

U 18 sati počinje Božićni koncert klasične glazbe u organizaciji Osnovne glazbene škole. Koncert će se održati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Ploče. Ako ste ljubitelj klasične glazbe, pridružite nam se i nećete požaliti.


Narodna knjižnica Ploče priprema za Vas kreativnu origami radionicu pod vodstvom Tene Zmijarević. U 18:30 minuta možete naučiti izrađivati pahulje kao što je i primjereno dobu u kojem jesmo.

Adventske svečanosti u četvrtak, 20. prosinca su izuzetno bogate glazbom pa tako, osim koncerta klasične glazbe, najavljujemo i rock koncert grupe Twins Rock. Grupa Twins Rock nastupala je već u Pločama tijekom ljeta 2018. pod nazivom 4towners. Mick Jagger, David Bowie, Iggy Pop, Lou Reed, Jim Morrison… na istom koncertu!? – Moguće je!

Više o rock sastavu možete saznati na poveznici https://web.facebook.com/pg/twinsrockband/about/?ref=page_internal

Posjetite nas, zabavite se i uživajte!