Zabava

ADVENT U PLOČAMA Objavljen natječaj za davanje u zakup ugostiteljskih kućica u parku na rivi

Iz Grada Ploča su obavijestili da je raspisan Javni natječaj za davanje u zakup ugostiteljskih kućica u parku na rivi tijekom manifestacije Advent u Pločama.

Podsjetimo, adventski program počinje 23. studenog u POU Ploče gdje se od 18 sati održava radionica adventskih ukrasa za odrasle, program donosi ukupno 40-ak događanja, koncerata, predstava, izložbi, radionica…, tijekom šest tjedana trajanja, a u raznolikom i sadržajnom rasporedu sve generacije moći će pronaći nešto za sebe.

Među ostalim, koncerte će održati ponajbolji hrvatski tenor Marko Škugor (1.12.), legendarni Tedi Spalato (15.12.), izvrsni jazz sastav Jappa&Sara (22.12.) te višestruko nagrađivani Hrvatski puhački orkestar Imotski (23.12.). Za doček prije dočeka, 30. prosinca u parku, za Pločanke i Pločane nastupit će Jasmin Stavros.


Detalji natječaja mogu se pronaći na službenoj stranici Grada Ploča na ovoj poveznici.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma