Zabava

ADVENT U KOMINU: Udruga HKZ “MI” iz Komina prigodnim događajima obilježila i ovu nedjelju

Jučer, na treću nedjelju Došašća, udruga HKZ “MI” iz Komina je prigodnim događajima obilježila i ovu nedjelju. Nastupio je dječiji folklor iz Ploča i ženska klapa “Kolajna”.

Zbog bolesti i iscrpljenosti izostao je prigodni igrokaz koji su pripremili članovi udruge i nastup pučkih pivača župe sv. Ante Komin. Bilo je palačinaka, uštipaka, kobasica i kuhanog vina. Zanimljiva je bila i lutrija sa prigodnim darovima, a po običaju najveće zanimanje je izazvalo izvlačenje tombole gdje je nagrada bio odojak.

Svijeću su upalili vrijedni ministranti, a sa ovim događajem u treću nedjelju Došašća čije obilježje u liturgijskome smislu jest radosno, završava javno obilježavanje Adventa.


– Kroz ovaj tjedan radit će se jaslice u župnoj crkvi, a zadnja nedjelja je posvećena našim starijim i bolesnim mještanima koje će članovi udruge posjetiti uz prigodne poklone i čestitke. Hvala svima koji su pomogli da i ove godine skromno i prigodno obilježimo Došašće u našoj župi. Ako dobri Bog da vidimo se i dogodine – poručuju vrijedni članovi udruge.