Zabava

NERETVANSKA PUB KVIZ LIGA: Vikend pripao Ruskoj tribini i Gračanima

Donosimo izvješća redovnog kola Neretvanske pub kviz lige odigrane u opuzenskoj Delti i pločanskoj Luni.

Delta 4 pub kviz – Izvješće:

RUSKA TRIBINA je bila najbolja na četvrtom pub kvizu u opuzenskom Motel Delta, koji se boduje za Neretvansku kvizašku ligu, a upisali su ukupno 87,5 bodova, te su dobili turu pića od motela Delta, i poklon bonove za Amadeus II d.o.o. Ploče. Drugoplasirana ekipa SALE & PEAKY BLINDERS sa 83,5 bodova je dobila turu pića od motela Delta i jumbo pizzu u Fast Food Ljiljana, dok je VETERANIMA za treće mjesto sa 81,5 bodom pripao poklon paket sladoleda CARMEL ICE.


U kategoriji LAKILUZER za osmo mjesto, tura pića je pripala ekipi BLUDILO BRALE.

Sljedeći Delta 5 pub kviz igra se u četvrtak 31. listopada s početkom u 20 sati.

Luna 5 pub kviz – Izvješće:

U petom kvizu u pločanskom CB Luna, koji se boduje za Neretvansku kvizašku ligu, pobjeda je otišla ekipi GRAČANI, a upisali su ukupno 98 bodova. Za pobjedu su zaslužili nagradni poklon bon u iznosu od 300 kuna za konzumaciju pića u CB Luna. Samo pola boda manje je upisala drugoplasirana ekipa MORE LEE, te su dobili poklon bon od 200 kuna, dok je trećeplasirana ekipa UHMELJI sa 94,5 boda dobila bon od 100 kuna.

Četvrtoplasirana ekipa JAVOROV LIST sa 84,5 boda dobila je jumbo pizzu i piće u restoranu FULIN Ploče, dok je petoplasirana JURAJ DOBRILA I SREBRENKO POSAVEC sa 82,5 boda dobila jumbo pizzu i piće od fast fooda ASTERIX Ploče. U kategoriji LAKILUZER, tura pića za deveto mjesto otišla je ekipi FALI IV.

Sljedeći LUNA 6 pub kviz igra se u srijedu 30. listopada s početkom u 20 sati.

Ukupni poredak Neretvanke lige