Zabava

10. Dani Neretve u Zagrebu

U srijedu, 11. listopada 2023. u hotelu International u Zagrebu, održat će se 10. Dani Neretve s početkom u 18.00 sati.

Manifestacija 10. Dani Neretve u Zagrebu počinje Okruglim stolom na temu „Prometna infrastruktura i povezanost doline Neretve“ uz pokroviteljstvo Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

Po završetku Okruglog stola druženje će se nastaviti uz vina neretvanskih vinara, gastronomske delicije i prigodni glazbeni program.


Tradicionalno i ove godine Institut za promicanje i razvoj doline Neretve podijeliti će mandarine potrebitima. Dodatno, u sklopu ovogodišnje manifestacije prikupljat će se i  sredstva kojima se želi pomoći financiranje rada hrvatske akademske kiparice Dijane Ive Sesartić za VIII. postaju Križnog puta u Podgradini. Riječ je o značajnom umjetničko-sakralnom projektu koji je od velike kulturne važnosti za dolinu Neretve.

Sve informacije o događaju možete dobiti putem e-mail adrese danineretvezg@gmail.com.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma