Zabava

Sinoć je odigran još jedan pub kviz opće kulture

Delta pub kviz 26/2023; Izvješće:


Ekipa ALFA ROMEO FAN CLUB ostvarila je drugu pobjedu zaredom na pub kvizu opće kulture u opuzenskom Motel Delta, a ovaj put su upisali 83 boda, te su nagrađeni turom pića od domaćina događaja i marendom za pet osoba od Restoran Dalmata.

Drugoplasirana ekipa NEHOTIČNA EDUKACIJA upisala je samo bod manje, te je dobila jumbo pizzu od Fast Food Mamma Mia, dok je trećeplasirana ekipa DELTA POINT nagrađena jumbo pizzom od pločanskog Fast fooda MIK-MIK, a upisala je 81,5 bod. Turu pića od motela Delta dobila je ekipa BRUTALNI BRUT, koja je vodila nakon prva dva kruga, ali su na kraju kviz završili na četvrtom mjestu sa 81 bodom.


U kategoriji LAKILUZER, poklon ulaznice od Rukometni klub Metković – Mehanika dobila je ekipa VUČIĆEV PARIZER za sedamnaesto mjesto, turu pića je dobila ekipa LITL RIVER za jedanaesto, dok je jumbo pizu od Mamma Mie dobila ekipa MISLITI JE DREK ZNATI za sedmo mjesto u poretku.

Na ovom kvizu je sudjelovalo 20 ekipa, a sljedeći pub kviz u opuzenskom motelu igra se u petak 29. rujna s početkom u 20 sati, u utorak 26. rujna u 20 sati će se odigrati prvi kviz u okviru Neretvanske sportske lige pod pokroviteljstvom Turistička zajednica Grada Opuzena, ekipe mogu imati po 6 članova i mogu se prijaviti za sudjelovanje na 095 9073586.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Plina Istočna“ večeras u Viru brani titulu prvaka City Gamesa

  • 31. kolovoza 2018.
Večeras se održava završnica devete sezone popularnih ljetnih igara City Games. O popularnosti igara dovoljno govori podatak o 30 različitih
Zabava

Koncert Klape Kampanel (gost Klapa Kolajna Komin) odgođen!

  • 6. kolovoza 2023.
Koncert Klape Kampanel i Klape Kolajne koji se trebao održati večeras ispred Crkve u Pločama je, zbog najavljenog nestabilnog vremena,