Zabava

Drugi festival tradicija u Metkoviću

Pozivamo sve žitelje doline Neretve u petak 11.kolovoza od 18 sati u gradski park u Metkoviću na drugi festival tradicija pod nazivom “VEČER SRIJEMA I SLAVONIJE” u sklopu programa Tjedan lađe na Neretvi.


Ugostiti ćemo naše prijatelje iz Vukovarsko-srijemske županije koji će imati priliku u parku predstaviti svoje običaje, kulturu i gastronomsku ponudu preko svojih OPG-ova. Na večeri će naši prijatelji iz Slavonije kuhati preko 350 porcija čobanca tradicionalnog hrvatskog jela poznatog u Slavoniji.

Večera je humanitarnog karaktera te svi prilozi koji se skupe biti će donirani Udruzi cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići.

Pozivamo Vas sve da dođete te osjetite čari Srijema i Slavonije uz najbolje slavonske tamburaše koji će nastupiti u gradskom parku u Metkoviću.

Udruga lađara Neretve

Možda ti se sviđa

Zabava

„Plina Istočna“ večeras u Viru brani titulu prvaka City Gamesa

  • 31. kolovoza 2018.
Večeras se održava završnica devete sezone popularnih ljetnih igara City Games. O popularnosti igara dovoljno govori podatak o 30 različitih
Zabava

Koncert Klape Kampanel (gost Klapa Kolajna Komin) odgođen!

  • 6. kolovoza 2023.
Koncert Klape Kampanel i Klape Kolajne koji se trebao održati večeras ispred Crkve u Pločama je, zbog najavljenog nestabilnog vremena,