Sport

Službeno priopćenje: Izabrano novo vodstvo Jadrana LP

Nakon što je u subotu održana uvodna skupština,uslijedila je i izborna skupština,ona je održana u srijedu u prostorijama NK Jadran LP. Prisustvovalo je 25 skupštinara koji su jednoglasno izabrali Ivicu Žulja za novog predsjednika kluba.

Izabran je novi nadzorni odbor koji broji 3 člana:
Predsjednik NO: Frane Božić
Članovi NO: Dominko Beidenegl, Mario Šetka

Izabran je i izvršni odbor koji broji 9 članova:
Predsjednik IO: Ivica Žulj
Članovi IO: Krešimir Vejić, Đino Zmijarević, Petrit Dulaj, Tomislav Batur, Danijel Dabić, Ivan Doboš, Miro Zubac, Joze Miletić


Zaključak sa skupštine: Svi skupa ćemo se truditi i pokušati pridonijeti boljitku kluba, jer Jadran LP zaslužuje biti stabilni trećeligaš. Klub okuplja 8 različitih kategorija i ekipa koji broje preko 150 aktivnih članova. Naglasak je stavljen na izgradnji infrastrukture jer je to prvi preduvjet da bi djeca i seniori mogli nesmetano odigravati svoje utakmice.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci