Sport

Pločani nisu pregazili Neretvu

Pločanski trećeligaš Jadran Luka Ploče ugostio je u prijateljskoj utakmici Neretvu iz Metkovića, koja je bila uspješnija i s 3:1 pobijedila domaćine. Treneri obje ekipe dali su određenu minutažu većem broju igrača, jer već u ovu subotu počinje prvenstvena utrka na trećeligaškom jugu za što bolji plasman, s obzirom da ove godine iz lige u niži rang ispadaju tri kluba.

Pločani su ostali bez Aljoše Krstičevića, Danijela Dabića i Milivoja Govorka, koji su promjenili sredinu ili prestali s aktivnim igranjem, dok je upitan još Stipe Nikolac, koji nije odradio pripreme.

Novi u redovima Plavih s ušća Neretve su Mario Jelaš (Sloga – Mravinci), Drago Jelavić (Metković) i Nedo Ereš, dok će struka u srijedu 24. kolovoza odlučiti o još dvojici nogometaša, koji su na pripremama u redovima Jadrana LP, nakon posljednje provjere na Pržini protiv Gusara iz Komina.


JADRAN LP – NERETVA 1:3

IGRALIŠTE: Gradski stadion Jadranovo
GLEDATELJA: 80
SUDAC: Emil Tomašević (Ploče)

STRIJELCI: 0:1 – A. Batinović (9), 0:2 – Krstičević (44-11m), 0:3 – M.Šutalo (56), 1:3 – Oršulić (65)

JADRAN LP: Ljubičić, Franić, Barbir, Pijević, Jelaš, Primorac, Jelavić, A.Musulin, Romić, Petrović, Brkić (još su igrali: Zmijarević, Družijanić, Marko Musulin, Martin Musulin, Puljiz, Ereš, Šutić-Galić, Oršulić, Batur).

NERETVA: Pavlović, Tomas, Dan. Šutalo, Krstičević, Kuran, Bubalo, Tipurić, Ilijašević, A. Batinović, M. Šutalo, Matić (još su igrali: Turić, Marić, Dav. Šutalo, D. Batinović, Kapović, Popović, Brečić, Jerković, Rolj)

Pripremio: Sana

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci