Sport

Iako poraženi izborili kvalifikacije za popunu 1. Hrvatske ragbijaške lige

Pločanski ragbijaši koji se natječu u 2. ragbijaškoj ligi, u Pločama su odigrali prvenstvenu utakmicu protiv momčadi Šibenika. U dinamičnoj, zanimljivoj i tvrdoj utakmici, pred oko 150 gledatelja, gdje se pobjednik nije znao do samog kraja susreta spretniji i sretiji su bili ragbijaši Šibenika i pobijedili sa minimalnom razlikom domaćine sa 33:32. Zanimljivo je da su Pločani prvi dio susreta riješili u svoju korist s 20:12, imali minimalnu prednost od 27:26 samo dvije minute prije završetka susreta, no na kraju su se pomirili sa porazom. Obzirom da se između ove dvije ekipe tražilo koja će u kvalifikacije za popunu prve ragbijaške lige sreća se osmjehnula ragbijašima Ploča, koji su prvi susret u Šibeniku riješili u svoju korist 25:12. U redovima domaćih po prvi put su u crveno plavom dresu istrčali i imali zapažen nastup Jonny Rončević povratnik iz Pertha, Božo Deranja iz Los Angelesa, te Dario Grančić iz Zagreba.

PLOČE: Jonny Rončević, Davor Marević, Ivan Plejić (5), Zoran Mrgić, Marino Babić (5), Boris Kulidžan, Željko Barbir, Ivan Mateljak, Luka Kovačić (5), Zvonimir Bikić, Pero Žilić, Mališa Mucić (5), Josip Mustapić (5), Rino Rebac, Marin Lovrić (7), Mateo Kolarić, Ante Bučan, Ante Majić, Dino Bošković, Božo Deranja, Dario Grančić, Našid Demirov, trener – Vojislav Kulidžan

Utakmicu je sudila Petra Drušković, s pomoćnicima Franceska Pleština i Toni Ruščić, dok je delegat bio Ante Perišić svi iz Splita.


Pripremio: Sana

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci