Politika

Vlaho Orepić: Nisam politički mentor neovisnoj listi ŠKANJ!

Prenosimo izjavu Vlahe Orepića preuzetu sa njegovog facebook profila, a koja se tiče aktualnih događanja oko predstojećih lokalnih izbora u Pločama. Izjavu prenosimo u cijelosti:

 

Povodom političkih aktualnosti u Pločama prinuđen sam reagirati:


1. Nisam politički mentor neovisnoj listi ŠKANJ u Pločama. Oni imaju svoja tijela na kojima donose odluke (ja nisam član) ali ih iz sveg srca podržavam u nastojanju da ostanu neovisni.
2. Ponavljam da nisam potaknuo politički angažman moga brata, naprotiv pokušao sam ga upozoriti na ovo što se počelo događati. Udarci ispod pojasa.
3. Tvrdnja da sam se dogovorio za predizbornu suradnju sa gospodinom Pavlovićem (sa kojim sam se privatno sastao u hotelu Bebić, a s čim je prethodno bio upoznat i g Ranko Barbir) kao i da sam se sa njim sastajao po Zagrebu je jednostavno neistina tj. zlonamjerna LAŽ !!!

Svim sudionicima na lokalnim izborima u Pločama želim svako dobro a pobjedu neovisnoj listi ŠKANJ-a.

Vlaho Orepić

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni