Politika

Gradonačelnik Vejić u sukobu interesa

kresimir vejic

Na web stranicama Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa objavljen je akt u kojem se objašnjava odluka kojom je gradonačelnik Krešimir Vejić dužan uplatiti 5.000 kn zbog toga što je imenovao oca bračnog druga u Odbor za procjenu nekretnina u vlasništvu Grada Ploča.

Gradonačelnik Vejić je najavio pokretanje Upravnog spora, ističući kako se rukovodio kriterijima poštenja i stručnosti te navodi kako se stječe dojam da se radi o političkom procesu, a ne o klasičnom postupku o mogućem sukobu interesa.

Prof. Ante Ćopo, koji je podnio prijavu, u svojoj reakciji na odluku i gradonačelnikov komentar tvrdi, citiramo “kako je Vejićeva izjava tipična izjava korumpiranog političara, koji po svom mišljenju nije kriv. Zato i koristi spin Karavasine opere s prepoznatljivom partiturom i libretom o političkom progonu. Možda mu i netko povjeruje, ako za podmetanje odluke o ocu i puncu optuži SDP iz Ljubuškog”.


 

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni